Fiecare dintre noi îşi doreşte un păr sănătos şi strălucitor, motiv pentru care permanent experimentăm şi ne însuşim anumite obiceiuri, nu neapărat utile. Poate nu ştiai, dar dieta, stresul, plouarea, transpiraţia, secreţia ridicată de sebum, fluctuaţiile hormonale, radiaţiile UV şi chiar faptul că ne aranjăm zilnic părul contribuie la apariţia mătreţii. O echipă de profesionişti şi psihologi, dorind să afle în ce măsură mătreaţa poate să ne schimbe viaţa, au realizat un studiu potrivit căruia mătreaţa influenţează negativ încrederea în sine*. De aceea mătreaţa nu trebuie evitată, dar tratată.

Dacă dorim să avem un păr plin de viaţă şi un scalp sănătos fără mătreaţă logic ar fi să adoptăm un mod sănătos de viaţă cu o alimentaţie corectă, aşa cum toate afecţiunele au o cauză internă şi trebuiesc tratate din interior. Dacă ai început să fii atent la ce mănînci şi mai puţin să te stresezi ai făcut un prim pas important în lupta cu mătreaţa, dar firul de păr are nevoie de o îngrijire potrivită şi din exterior pentru că un păr minunat începe cu o piele a capului sănătoasă.Clear-SCALP_OIL_CONTROL_W-FL-250ML-PL_RO

Echipa CLEAR a creat şamponul nr. 1 împotriva mătreţii pentru diferite tipuri de păr aşa cum fiecare tip de păr are nevoie de o îngrijire specială. Un grup de experţi CLEAR în domeniul dermatologiei s-a întrunit la Paris în cadrul Simpozionului CLEAR pentru Sănătatea Pielii Capului şi a discutat soluţiile actuale pentru menţinerea sănătăţii scalpului şi a părului.

Astfel, Institutul de Dermatologie din Paris a identificat un complex de ingrediente care, prin utilizare regulată, hidratează pielea capului în profunzime şi ajută la eliminarea completă a mătreţii pe termen lung.

Noul şampon CLEAR Women pentru femei conţine un complex unic cu minerale, pro-vitamine şi uleiuri numit Nutrium 10.

Ce înseamna de fapt Nutrium 10? Tehnologia revoluţionară din spatele complexului Nutrium 10 constă în asocierea optimă de vitamine, minerale şi agenţi antimătreaţă, fiind singura formulă cu nutrienţi benefici care pătrund în profunzime, hidratînd şi îngrijind pielea capului şi părul.

Nutrium 10 conţine vitaminele B6, C, E, minerale, aminoacizi, doi agenţi antimătreaţă pentru o mai mare eficienţă în combaterea mătreţii (Zinc Pyrithione, Climbazole) şi Panthenol pentru îngrijirea părului, care ajută la menţinerea sănătăţii pielii capului şi a părului.

Deoarece la femei pielea capului este predispusă la iritaţii şi se deshidrateaza mai uşor din cauza stresului şi a permanentei schimbări de coafură, CLEAR ofera soluţii complete, fără compromisuri. Cu noul şampon antimătreaţă Clear Women spune NU mătreţii, NU iritaţiei, NU scalpului uscat. Bucură-te de un păr curat, fără mătreaţă, dar mătăsos şi strălucitor!

Intraţi pe https://comenzi.md/ şi comandaţi CLEAR, şamponul care tratează mătreaţa, dar nu oferă soluţii temporare!

* https://www.clearparis.ro/article/detail/948827/despre-noi-incredere-social- Vedeţi aici mai multe despre experimentul social CLEAR cum poate mătreaţa să ne influenţeze încrederea în sine.

Sursa foto https://www.clearparis.ro/