Naşterea unui copil este cel mai important eveniment pentru fiecare dintre noi, îndeosebi pentru mămici. Fericirea de şti că în burtica ta trăieşte un mic pui de om cu care aştepţi, cu nerăbdare, prima întîlnire şi multiplele zile şi nopţi de tandreţe, gingăşie şi iubire pură te înaripează şi te face cea mai fericită femeie de pe pămînt.

Nimeni nu a spus că a fi mamă este uşor, da este ceva natural şi firesc şi cu toate acestea sunt multe lucruri imprevizibile, care uneori ne întorc lumea pe dos şi nu mai ştim ce să facem pentru a ne proteja îngeraşul, iar noi să ne simţim bine (pînă la urmă de aceasta depinde cum ne creştem copilul).

Multe mămici se confruntă cu diverse probleme în perioada alăptării. Pentru unele alaptarea copilului poate fi o adevărată încercare, plină de durere şi suferinţă. Conştientizînd că au o problemă, mămicile încearcă să caute soluţia perfectă pentru a scăpa de durerile insuportabile şi să hrănească copilul cu laptele matern.

Doctorii, moaşele vă pot oferi informaţia necesară pentru a trece mai uşor peste perioada de început, dar voi trebuie să alegeţi acele remedii care va sunt mai aproape şi credeţi că o să vă ajute.

În cazul în care sînii sunt congestionaţi şi iritaţi puteţi spune că aţi ajuns la febra laptelui, care ştim că doare. Dacă aţi ajuns la această etapă e clar că trebuie neapărat să faceţi ceva, nu lăsaţi să ajungeţi la mastită. La această etapă cel mai important este ca laptele să iasă din sîn, neapărat. O pompă de sîn bună poate fi de un real ajutor.SCF332_01-RTP-global-001

De aceea compania Philips a creat cea mai confortabilă pompă de sîn de pînă acum – Avent Pompă de sîn electrică simplă Comfort. Care este ideea pompei de sîn electrice Avent? Ideea este simplă şi logică, iar mai jos vă explicăm cum funcţionează aceasta. În mod normal, laptele tău curge mai uşor cînd eşti relaxată şi te simţi confortabil. Prin urmare, Philips au creat o pompă cu un design unic, astfel încît laptele să ajungă direct în biberon, chiar dacă stai dreaptă. Datorită design-ului poţi să stai confortabil fără a fi nevoită să te apleci înainte, iar perna moale de masaj stimulează delicat debitul de lapte. Cînd porneşti pompa de sîn electrică Avent se setează automat un mod delicat de stimulare pentru a face ca laptele să curgă, după care puteţi alege alt mod din cele 3 setări de pompare.

Perna de masaj are o textură catifelată care conferă o senzaţie de căldură pe piele pentru o stimulare comodă şi delicată a fluxului de lapte. În timpul pompării, aceasta simulează în mod delicat acţiunea de supt a copilului tău pentru o stimulare naturală şi o eficienţă clinică dovedită. Perna moale de masaj este creată pentru a se potrivi în mod confortabil pentru majoritatea mămicilor. O pernă mai mare este disponibilă separat, dacă este necesară.

În setul cu pompă găsiţi şi un biberon mare ce imită forma mamelonului. Forma biberonului promovează o începere naturală a hrănirii similară cu alăptarea şi facilitează capacitatea bebeluşului dvs. de a combina alăptarea cu hrănirea de la biberon.

Pompa pentru sân este compactă, ceea ce o face uşor de ţinut şi de poziţionat pe sîn. Baza mică şi uşoară se poate aşeza uşor într-o poziţie confortabilă, pentru control total în timpul pompării. Pentru confort sporit la transport şi depozitare, tubul se înfăşoară în jurul bazei. Este uşor de folosit în voiaj, funcţionînd pe baterii.

Datorită numărui mic de componente separate pompa se curăţă uşor, unde mai pui că laptele nu intră niciodată în contact cu tubul şi cu baza.

Acum doar printr-o singură atingere de buton poţi scăpa de durerile insuportabile şi unde mai pui că în caz de ai nevoie să lipseşti de acasă poţi scurge uşor lăpticul necesar copilului tău.

*Compania ICS Trigor AVD SRL este distribuitorul oficial pentru produsele PHILIPS în Republica Moldova.

 Sursa poze www.philips.ro