IFFCO Italia este specializată în producerea de crème vegetale pentru desert şi gătit, tetrapack şi spray, atât pentru uz profesional (cofetării, patiserii, restaurant, etc.) cât şi casnic. A luat naştere în 2015, când grupul multinaţional IFFCO, unul dintre liderii industriei alimentare, achizitionează una dintre unităţile de producţie ale prestigioasei companii CODAP devenind astfel proprietar al cunoscutelor branduri precum Spray Pan, Gran Cucina si Hulala.

Toate produsele IFFCO Italia constituie obiectul unei actvităţi susţinute de cercetare, dezvoltare şi îmbunătăţire pentru a satisface nevoile zilnice ale clienţilor şi consumatorilor. Grupul IFFCO, cu sediul central în Emiratele Arabe Unite, este unul dintre competitorii de frunte în domeniul nutriţiei, prezent în 26 de segmente de piaţă, cu 62 de locaţii în întreaga lume şi cu o producţie anuală de peste 5 milioane de tone. În Republica Moldova compania Trigor AVD este distribuitor oficial pentru produsele Hulala şi Gran Cucina. Gran Cucina este cremă pentru gătit gustoasă şi cremoasă care îmbogăţeşte savoarea fiecărui fel de mâncare. Datorită ingredientelor de origine vegetală este o alternativă excelentă la smântâna pentru gătit.

it-brand-gran-cucina-giallo
Frişca și produsele îndulcite Hulalà sunt ideale pentru rețete de deserturi gustoase

hulala-23_1
Pentru detalii nu ezitaţi să ne contactaţi sau să comandaţi produsele direct pe online, www.comenzi.md

Pentru a garanta standardele înalte de calitate atât a proceselor de producţie cât şi a produselor, IFFCO Italia efectuează controale punctuale foarte stricte. Diferite organisme europene de certificare atestă şi confirmă respectarea standardelor şi regulilor de securitate. BRC (British Retail Consortium) este un standard specific global al securităţii produselor alimentare. Obiectivul său este de a asigura calitatea şi protecţia produselor oferite consumatorilor de către sistemele de distribuţie organizată. Cerinţele impuse de IFS standard se referă la sisteme de managementul calităţii, la metodologia HACCP şi un set de reguli de bune practici în domeniul producţiei (GMP), cercetărilor de laborator (GLP) şi igienei (GHP). Obiectivul îl reprezintă respectarea atât a standardelor de calitate şi securitate a produselor cât şi a legilor ce reglementează acest sector.

Alte detalii legat de produs pot fi consultate pe pagina producătorului https://www.iffco.it/ro