Compania Trigor a dat startul colaborărilor cu producătorul de bere Ottakringer din Austria, e ultima fabrică mare din centrul Vienei. Are peste 200 de angajaţi şi un portofoliu de produse variat. Fabrica de bere Ottakringer a fost deschisă în 1837 de către maestrul morar Heinrich Plank sub numele de Planksche Brauerei, după ce dieceza guvernantă de Klosterneuburg acordase aprobarea pentru fabricarea berii. În 1850, a fost preluată și extinsă într-o mare fabrică de bere de către verii, Ignaz și Jakob Kuffner din Lundenburg.

Pe piaţa din Republica Moldova suntem prezenţi cu 2 produse

OTTAKRINGER HELLES

Un clasic atemporal. Ottakringer Helles e fabricat încă de la înființarea fabricii de bere. A fost într o stare constantă de schimbare și și a dezvoltat gustul în timp: cel mai bun hamei și malț și apa blândă de izvor de la berăria internă oferă un echilibru uniform între o aromă ușoară de malț cu note fructate și amărăciune plăcută. Culoarea paiului și aroma de drojdie proaspătă sunt mărcile comerciale ale acestei beri.

Ottakringer, bere, Moldova, online (2)

WIENER LAGER OTTAKRINGER WIENER ORIGINAL

Această creație a maestrului de bere se bazează pe o rețetă veche de 100 de ani de la Ottakringer și cu siguranță va face inima tuturor iubitorilor de bere să bată mai repede. Compoziție istorică de bere făcută din malț vienez, malț melanoidin și cel mai bun hamei Saaz captivează prin reflexele sale uimitoare, de chihlimbar. Wiener Original are o notă fină de nucă și o aromă care transcende într-o aromă elegantă de malț. Wiener Original lasă un gust amar distinct şi delicat.

Ottakringer, bere, Moldova, online (1)

Nu ezitaţi să ne scrieţi pentru listări şi oferte la office@trigor.md