Natura a creat un loc perfect pentru cultura viței de vie. Podgoriile se află la 75 km de Marea Neagră, pe pante însorite și soluri bogate în argilă și minerale. Viile din regiunea Romanovka sunt gestionate de Basarabia-Lwin Invest SRL. Totodată, compania administrează podgorii din regiunile vecine precum Abaclia, Bașcalia, Cimișlia, Cioc – Maidan și Iserlia. Pământurile sunt situate la 150- 250 m deasupra nivelului mării. Vița de vie are parte de peste 2 mii de ore de soare pe an și până la 500 mm de precipitații. Toți acești factori creează condiții favorabile pentru cultivarea unor struguri sănătoși și cu un gust plin. 

Cu o experiență de peste 40 de ani, familia Dragnev acordă o atenție deosebită proceselor de îngrijire a viței de vie, pentru a menține podgorii ecologice. Ca urmare, BASAVIN Winery deține plantații de viță de vie lipsite de substanțe chimice, pentru ca aceasta să-și exprima adevăratul caracter în struguri. Procesul de vinificație începe cu alegerea de fructe coapte, curate și delicioase. Podgoriile constituie 250 de hectare de struguri organici Sauvignon, Muscat, Pinot Grigio, Feteasca Albă, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagră, Albernet. Colaborând cu echipa de gestionare a viilor, produc vinuri cu cele mai bune fructe. Sperăm că atunci când deschideți o sticlă de vin BASAVIN, vă veți bucura de nuanțele microclimatului divers pe care strugurii noștri o primesc.

Vinurile selecte BASAVIN se produc după tehnologia “Vendange Manuelle”

Tehnologia “Vendange Manuelle” presupune strângerea manuală a celor mai copţi şi sănătoşi struguri, controlul strict a temperaturii de fermentare şi maturarea în butoaie de stejar. Selectarea strugurilor are loc de dimineața devreme (între 5 și 11 dimineața), pentru a menține strugurii răcoroși și proaspeți, până ajung la fabrică pentru o prelucrare riguroasă. O dată ce strugurii sosesc la fabrica, sunt supuși unei selecții manuale, care presupune sortarea în două etape a strugurilor cei mai proaspeți și sănătoși. Urmează procesarea de cel mai profesionist echipament din Franța, „Vaslin Bucher”. Alte detalii pe www.basavin.md

Compania Trigor AVD este noul distribuitor Basavin şi vă îndemnăm să nu ezitaţi să ne întrebaţi cu privire la listarea produselor în reţeaua D-voastră. Suntem de peste 20 de ani pe piaţa distribuţiei şi logisticii din Republica Moldova şi oferim servicii integrate de livrare şi merchandising.

comenzi md basavin