Un nou producător în portofoliul nostru, e vorba de NOVATEX şi produsele Baby-Nova! Compania NOVATEX este o companie germană, cu o experienţă de peste 30 de ani în fabricarea produselor pentru copii, creştere şi îngrijire. Cum ar fi: tetine, biberoane, suzete, căniţe, linguriţe şi multe altele – calitate germană.

Varietatea de produse oferite de NOVATEX include o gama largă de produse care sunt esenţiale pentru bebeluşi în primii ani de viaţă. Părinții din întreaga lume au încredere în calitatea produselor NOVATEX, care oferă confort, sunt accesorii de zi cu zi liniștitoare, stimulatoare și practice, în funcție de situație. Cu produsele BABY-NOVA și DENTISTAR oferim pentru retail mărci puternice în categoria produselor pentru bebeluși.

Tot sortimentul poate fi găsit pe www.comenzi.md. Vedeţi în articol o selecţie cu produsele Baby-Nova. Contactaţi-ne pentru comenzi sau orice alt detaliu referitor la produsele NOVATEX şi Baby-Nova, Germania. Oferim distribuţie şi logistică pe tot teritoriul ţării.

Babz Nova

Baby Nova Trigor www.comenzi.md 2 Baby Nova Trigor www.comenzi.md 4 Baby Nova Trigor www.comenzi.md 23 Baby Nova Trigor www.comenzi.md