Şi în acest an susţinem campania „Foc la ghete pe biciclete” iniţiată de Hospice Angelus Moldova. Respectiv, în data de 30 iulie, ora 8.00, parcarea METRO Moldova (s. Râșcani) va fi dat startul celui mai frumos maraton pe 2 roți #FocLaGhetePeBiciclete, o provocare atât pentru cicliștii profesioniști cât și pentru cei amatori. Vor fi parcurși 102 km tur-retur pe traseul Chișinău – Orhei.

Destinația finală fiind satul Isacova, acolo unde se află unicul Centru de Îngrijiri Paliative Pediatrice din țară, „Casa Angelus”. Participanții se vor bucura de picnic în aer liber, tombolă cu premii, excursie pe teritoriul centrului dar și a afacerii sociale Angelus Agro, cupe și certificate de participare. Înregistrându-te la acest tur de ciclism, manifești solidaritate și susținere pentru adulții și copii care suferă de cancer în faze terminale.

Taxă participare: 200-500 MDL. Înregistrări la 060794079 sau angelus.fundraising@gmail.com

Hospice Angelus Moldova TRIGOR MOLDOVA 2Casa Angelus este locul de joacă, de socializare, locul stării de bine și confortului psiho-emoțional pentru micuții cu diagnostic necruțător. În anul 2017, Fundația Hospice Angelus Moldova a deschis primul Centru de Îngrijiri Paliative Pediatrice Casa Angelus. Misiunea Centrului Casa Angelus este de a oferi asistență medico-socială non-stop copiilor cu maladii incurabile progresive și avansate de pe întreg teritoriul R. Moldova.
Compania Trigor AVD este un susţinător fidel al organizaţiei Hospice Angelus Moldova şi a campaniilor iniţiate de fundaţie.

Sursa poze: https://www.facebook.com/HospiceAngelusMoldova/