Toti știu cât de gustoasă este Nutella pe pâine, însă sunt multe alte rețete creative pe care poate ai vrea să le încerci.
Un desert ușor de preparat, brioșele cu Nutella sunt delicioase și nu vor rezista prea mult timp în farfurie.
Ingrediente
Pentru topping
Mod de preparare
1. Încălzește cuptorul la 200 °C. Într-un bol, combină făina, zahărul, scorțișoara, nucșoara, praful de copt și sarea.
2. Separat, bate oul împreună cu laptele, uleiul și esența de vanilie.
3. Încorporează în compoziția cu făină.
4. Pregătește o tavă specială pentru brioșe. Toarnă în fiecare formă o lingură de aluat. Continuă cu o linguriță de Nutella, apoi aluat până umpli forma.
5. Dă la cuptor, pentru 13-15 minute, sau până când trec testul cu scobitoarea. Pentru topping, amestecă scorțișoara cu zahărul. Lasă brioșele la răcit, 10 minute. Le înmoi la capete în unt, apoi dai prin amestecul cu scorțișoară.