Păr subţire, fin, uscat, fără volum şi energie, greu de coafat… Toate acestea îţi sună cunoscut? Ţi-am pregătit câteva trucuri simple pentru un volum de invidiat şi o coafură atrăgătoare.


Modul în care alegem să ne aranjăm părul spune multe despre noi. Pe măsură ce înaintăm în vârstă ne acceptăm aşa cum suntem și ne alegem un stil care ni se potrivește.

Iată șase sfaturi importante pentru a da volum părului tău.

Alege produsele potrivite.

Știai că foliculii individuali ai firelor de păr se micșorează cu vârsta? Ceea ce înseamnă că firele de păr se subţiază, lucru care generează deseori percepția de păr rar la femei. Pentru a reda aspectul voluminos al părului, alegerea atentă a produselor dă roade. Șamponul Dove Youthful Vitality pentru părul subțiat este special creat pentru a reface nutrienții esențiali care se pierd cu vârsta, dând volum fără a încărca părul.

Alege un stil de încredere.

Ceva atât de simplu precum alegerea unei coafuri fără o cărare evidentă poate crea iluzia unui păr mai voluminos (întrucât cărările evidente pot dezvălui mai mult decât ne-am dori din scalp, ceea ce face ca părul să pară mai rar).

Hrănește-ți părul în fiecare zi.

Nu doar corpurile noastre au nevoie de hrană, ci și părul. Așa că este important să îl tratezi cu produse hrănitoare dacă observi că se subțiază sau devine aspru și uscat. BB Cream pentru păr Dove Youthful Vitality este un produs multi-funcţional excelent pentru protejarea și fortificarea părului. Aplică uniform pe păr, evitând rădăcinile, pentru un păr vizibil mai voluminos și mai moale.

Utilizează săptămânal o mască.

Tratează-ți părul cu o mască ce îi va oferi un plus de hidratare fără a-l încărca. Masca tratament Dove Oxygen Moisture conține o formulă bazată pe tehnologia Oxyfusion, care dă viață părului devitalizat pentru ca acesta să arate și să se simtă mai plin de volum.

Încearcă o perie rotundă.

O perie rotundă și un uscător de păr pot fi prietenii noștri cei mai buni când vine vorba de aranjatul părului. Trăgând părul în sus de la rădăcină și utilizând o perie rotundă mare în timpul uscării, poți crea un volum considerabil.

Gândește-te la o culoare nouă.

Vopsirea unor șuvițe mai evidente sau decolorate poate fi o metodă bună pentru a reduce aspectul de păr rar. Atunci când culoarea părului are un amestec de nuanțe, creează iluzia de densitate, făcându-l să pară mai plin. Nu știi ce culoare să alegi? Gândește-te la ce ten ai și la culoarea părului, găsește culori similare pielii scalpului care pot reduce aspectul de păr rar la linia capilară.