
Mousse-ul este un desert care conține niște mici bule de aer care îi oferă o textură pufoasă, incredibil de cremoasă și foarte ușoară. Poate avea diverse arome, în funcție de ingredientele utilizate.
Însă cel mai bun mousse este atunci când conține și Nutella.
INGREDIENTE
pentru 4 porții
30 g frișcă
60 g Nutella (15 g/portie)
80 g bezea sfărâmată
4 mini bezele
fructe de padure
PASUL 1
Preparați un amestec cremos din 40 g Nutella și 30 g frișcă.
PASUL 2
Puneți în niște cupe un strat de bezea sfărâmată, apoi adăugați crema Nutella pe care ați preparat-o. Puneți-le la frigider pentru cel puțin 2 ore. Decorați cu restul de 20 g de Nutella rămasă, utilizând un pos de decorare. Decorați cupele cu mini bezele și fructe de padure, după gust.
A se savura pe îndelete.