Păstrează hidratarea naturală a părului tău!

Trăim timpuri când imaginea contează mult, iar uneori poate fi acel ceva ce ne ajută să ajungem la rezultatele dorite. Noi, toate ştim cât este de important pentru o femeie să arate frumos şi nu că ar fi un fetiş, dar este important pentru a te simţi bine şi încrezută în propriile forţe. Femeia, prin definiţie, înseamnă ceva frumos, sensibil, pasiune şi emoţie. Multe şi neprăvăzute sunt armele unele femei, cu care reuşeşte să atragă privirile şi să se impună, dar podoaba capilară – părul – este considerată una din armele principale ale unei femei. Şi cu toate acestea noi uneori ignorăm acest lucru sau pur şi simplu facem tot posibilul de a distruge structura firului de păr şi aspectul sănătos al acestuia.

Dacă eşti conştientă de faptul că aşa nu mai poate continua şi vrei un păr mătăsos, plin de viaţă şi frumos aranjat, atunci schimbă ceva sau chiar totul. Noi îţi propunem să începi de la uscătorul de păr pentru că căldura este un mare inamic al părului. Un uscător de păr nepotrivit nu va face decât să usuce firele de păr. Pentru a preveni această problemă, optează pentru un foehn special, ce emite ioni negativi pentru că reduce deteriorarea produsă de căldură. Dar aşa cum nouă nu ne plac compromisurile, vă propunem uscătorul de păr profesional Philips HP8280. Dacă este opţiunea “totul sau nimic” şi pentru tine, decizi tu la sfârşitul acestui miniarticol.

Uscătorul de păr de la Philips din gama MoistureProtect păstrează hidratarea naturală a părului tău pentru un luciu sănătos. Mai jos, vă prezentăm beneficiile acestui uscător de păr inteligent.

Usucă și protejează echilibrul de hidratare natural al părului tău.

  • Senzorul MoistureProtect foloseşte tehnologia cu infraroşu pentru a diagnostica în timp real nivelul de umiditate (hidratare) a părului şi adaptează automat temperatura de uscare la nivelul optim.
  • Rezultatele demonstrează o protecţie a hidratării de până la 85 % după doar 5 minute de uscare (testarea a avut loc în 2013).

Uscare puternică, fără riscul supra-încălzirii

Îngrijire cu ioni și jet de aer rece, pentru un păr frumos

  • Uscătorul de păr este prevăzut cu 6 setări flexibile de căldură şi viteză, dar și jet de aer rece (Cool Shot profesional) care asigură un flux intens de aer rece pentru aţi fixa coafura.
  • Totodată tratamentul cu ionii negativi oferă efect anti-static, tratează părul și netezeşte cuticulele acestuia, pentru a-i intensifica luciul și strălucirea.

Acestea fiind spuse, tu decizi dacă e ceea de ce ai nevoie sau nu, dar nu uita că de această alegere depinde sănătatea şi aspectul părului tău. Şi încă una “noi nu suntem atât de bogaţi încât să cumpărăm lucruri ieftine” de aceea alege inteligent!