Dove este un brand care a redefinit frumusețea femenină, încurajând femeile să fie conștiente de frumusețea lor naturală. Cu o experiența de peste 60 de ani în îngrijire și hidratarea pielii, Dove a lansat gama Baby Dove.

Viziunea Baby Dove

Tinerile mămici au acces la un amalgam de informații, motiv pentru care la un moment dat nu mai știu ce este bine sau nu pentru copilul lor. Prin urmare, Dove, dorind să inspire mămicile să își urmeze intuiția, îngrijând copilul așa cum simte și dorește, a lansat o gamă completă de produse pentru îngrijirea delicată a bebelușilor.

Baby Dove crede că nu există mame perfecte, există doar mame.

De ce Baby Dove?

Pornind de la faptul că pielea copilului se deshidratează de până la cinci ori mai repede decât pielea unui adult, Baby Dove a fost special creat pentru hidratarea și îngrijirea pielii bebelușului.

Agenții de curățare ultra delicați și ¼ cremă hidratantă curăță delicat și îngrijesc pielea copilului, completând lipidele care se pierd în mod normal în timpul băiței. Produsele Baby Dove oferă îngrijire activă pentru a menține în condiții optime bariera naturală de protecție a pielii bebelușului chiar din primele zile.

Gama Baby Rich Moisture

Special creată pentru pielea normală și uscată, gama conține: săpun-cremă, loțiune de spălare pentru păr și corp, loțiune de corp, șampon, cremă de protecție împotriva iritației de scutec, șervețele umede cu parfum delicat. Produsele Baby Dove Rich Moisture mențin nivelul optim de hidratare a pielii bebelușului.

Gama Baby Dove Sensitive Moisture

Gama Baby Dove Sensitive Moisture, fără parfum, este special creată pentru a avea grijă de pielea sensibilă. Gama include: loțiune de spălare pentru păr și corp, loțiune emolientă hipoalergenică, șervețele umede.

Produsele Baby Dove sunt hipoalergenice, cu pH neutru și cu formule fără lacrimi, fiind potrivite pentru nou-născuți.

A fi mamă înseamnă să trăiești cele mai frumoase emoții, dar și să fii plină de incertitudini. Nu te teme să îți asculți instinctul matern, tu știi cel mai bine de ce are nevoie bebelușul tău, iar Baby Dove este lângă tine pentru a oferi pielii bebelușului tău o îngrijire superioră.

 

Sursa poza aici