* Compania ICS Trigor AVD SRL este distribuitor oficial al produselor Unilever în Republica Moldova.

Unilever deţine 400 de mărci, cu care este prezent în 14 categorii de produse destinate alimentaţiei, îngrijirii locuinţei şi îngrijirii personale – nici o alta companie nu se implică în viaţa atâtor oameni, în atât de multe şi diferite moduri.

Datorită portfoliului de mărci, sunt lideri în fiecare domeniu în care activează. Portofoliul Unilever cuprinde atât mărci globale, îndrăgite în întreaga lume, precum Lipton, Knorr, Dove si Omo, cât şi mărci locale care au câştigat încrederea consumatorilor, precum Dero şi Delikat.

De la supele reconfortante care te încălzesc în zilele geroase de iarnă până la săpunurile care îţi încântă simţurile şi te fac să te simţi special, produsele Unilever îi ajută pe oameni să obţină mai mult de la viaţă.

În fiecare an, se investeşte la nivel global 1 miliard de euro în cercetare şi dezvoltare. În lume există cinci laboratoare Unilever care exploreaza noi idei si noi tehnici pentru dezvoltarea produselor.

Sănătate şi îngrijire personală

  • Lansată iniţial în Franţa, în 1983, Axe – marca Unilever numărul 1 în domeniul îngrijirii masculine – le oferă acum bărbaţilor din peste 60 de ţări un avantaj hotărâtor în jocul seducţiei
  • Mărcile de îngrijire orală Signal, Mentadent şi Pepsodent s-au asociat cu cea mai mare federaţie a dentiştilor din lume, FDI, care reprezinta 750.000 de dentisti din întreaga lume.
  • Lansat în 1924, Lux a fost primul săpun comercializat la nivel de masă. În prezent, Lux înregistrează vânzări anuale globale de peste 1 miliard de euro.
  • Domestos se număra printre cele mai bine vândute mărci în 9 din cele 35 de ţări în care este comercializată.
  • Una dintre cele mai recente inovaţii de la Rexona este noua sub-gama Rexona Crystal, care oferă aceeasi protecţie Rexona împotriva transpiraţiei şi cea mai bună formulă anti-urme albe de până acum.

   Alimente

  • Knorr este marca de produse alimentare cu cea mai mare pondere totală în Unilever, cu o prezenţă puternică în peste 80 de ţări şi o gamă de produse care include supe, sosuri, condimente, borş, precum şi mâncăruri gata preparate.
  • Unilever este cel mai mare producător de îngheţată din lume, datorită succesului mărcilor noastre de îngheţată, printre care se număra Magnum, Cornetto, Carte d’Or si Solero, iar in SUA, Ben & Jerry’s si Breyers.
  • Lipton, marca de ceai numarul 1 în lume, a fost creată la sfârsitul secolului XIX. Portofoliul de produse Lipton include gama de ceaiuri – formată din ceaiul negru numarul 1 in lume: Lipton Yellow Label, ceai verde şi amestecuri pe baza de plante sau fructe pentru infuzie – şi gamă de băuturi Lipton Ice Tea, preparate pe bază de ceai Lipton.
  • La jumatatea anilor ’90, Unilver a marcat o premieră în industria alimentară, prin programul de eliminare aproape integrala a grăsimilor hidrogenate din margarina pe care o produce.

Acesaţii linkul  www.unilever.ro pentru mai multe curiozităţi.Unilever Logo_c100m57y0k0