Activitatea echipei Trigor AVD SRL este ghidată de dorinţa îmbunătăţirii constante şi de principiul încrederii. Astfel, Trigor AVD SRL pune preţ pe calitatea serviciilor şi a produselor distribuite. De curând, Trigor a început să colaboreze cu Amvrosia Foods Co., companie grecească, fondată și condusă de către un grup de profesionişti cu experienţă în domeniul bunurilor de larg consum, în special din sectorul Produse Alimentare.

Echipa Amvrosia Foods selectează atent producătorii locali din Grecia pentru a obţine produse de calitate superioară şi respectă toate cerinţele de ambalare/îmbutiliere potrivit certificatelor ISO şi HACCP, asigurându-se că la clienţii finali vor ajunge cele mai prospete produse. Amvrosia Foods se mândreşte cu cele două brand-uri: Spartans – unul dintre primele brand-uri, care reflectă tradiţia antică grecească de producere a uleiului de măsline şi Amvrosia – special creat pentru a deservi industria HORECA.

Gama de produse disponibile în magazinele din Moldova

Uleiul de măsline extra virgin Spartans este obţinut direct din măsline şi exclusiv prin procedee mecanice. Produs din măsline proaspăt culese şi presate la rece în regiunea Lakonia, din sudul Greciei. Lakonia este patria legendarilor spartani, renumită printre experţi pentru producţia de ulei de măsline extra virgin de o calitate extrem de înaltă, aşa cum în această zonă, oamenii pasionaţi fac de peste 2000 de ani cel mai bun ulei de măsline din lume. Climatul blând şi uscat, solul bogaţi în nutrienţi, colectarea manuală de la fermele locale, îmbutilierea în sticlă de culoare închisă oferă acestui produs fin o aromă foarte bogată şi o concentraţie ridicată de antioxidanţi şi acid oleinic şi îl face un SUPERFOOD.Amvrosia Moldova

Măslinele Spartans Kalamata, culese din sudul peloponez, sunt recunoscute pentru fructul cărnos şi puternic aromat. Măslinele Spartans sunt preparate conform reţetelor tradiţionale preluate de la populaţia locală (măslinele Kalamata sunt preparate în ulei de măsline). Şi cel mai important, este un produs 100% natural, nu conţine conservanţi şi nu este pasteurizat. Gama de produse: : Kalamata Olives in Olive Oil, Marinated Mix Kalamata/Green, Green Filled with Red Pepper.

spartans-mixed-olives

Dacă vrei să guşti şi tu din tărâmul mitului şi să îţi asiguri organismul cu antioxidanţii şi vitaminele necesare unei vieţi ferecite încearcă produsele Spartans.