12 litri de apa în aer este media zilnică care se produce într-o gospodărie obișnuită în urma activităților zilnice precum gătitul, spălatul și încălzirea prin centrală.

În situația în care vaporii de apă sunt reținuti în aer, aceștia se depun sub formă de condens în locurile reci ale casei, cum ar fi: ferestrele, camerele neincălzite sau pereții neizolați termic.

Un climat umed excesiv poate deteriora locuința dumneavoastră, vă poate influența in mod negativ starea de confort fizic și psihic; deasemenea, vă poate afecta și sănatatea.

Produsul poate fi cumpărat la magazinele METRO, Fourchette sau pe www.comenzi.md 

Umiditatea relativă a aerului definește în mare măsură sentimentul nostru de confort, procentul ideal fiind între 45% și 60%. Excesul de umiditate din aer este caracterizat prin prezenta igrasiei, mucegaiului, condensului, decojirii tapetului, senzației de frig și, drept urmare, alergii.

Ceresit AERO 360°, noul sistem de absorbție a umidității oferă o circulație a aerului de 360°. Oferă o absorbție ridicată a umidității din aer și neutralizează eficient mirosurile neplăcute, stabilind noi standarde.

aero-box1
Sistemul AERO 360° are la baza un principiu din fizică – cu cât suprafața tabletei care intră în contact cu aerul e mai mare cu atât puterea de absorbție a acesteia e mai mare. Forma aerodinamică a aparatului și orificiul central oferă o circulație a aerului pe toată suprafața tabletei.

Denivelarile de la suprafața tabletei absorbante și orificiul central permit aerului să intre în contact cu toata suprafața tabletei mărind gradul de absorbție al acesteia cu până la 40%.

Ceresit AERO 360° funcționează fără curent electric.

Absorbția umidității functionează imediat după poziționarea tabletei absorbante în aparat. Tableta absorbanta AERO 360° își reduce volumul gradual pe măsură de absoarbe umiditatea din aer și o transformă în soluție salină.ceresit-stop-humidity-aero

Dupa dizolvarea completă a tabletei, se aruncă soluția salina rezultată din absorbția umidității și se pune în aparat o nouă tabletă.

Mai multe detalii aflați pe http://www.stopumiditatii.ro