Echipa comenzi.md începe primăvara cu frumoase emoţii, dăruind tuturor clienţilor sanşa de a câştiga un super cadou ce aduce divertismentul la tine acasă.

Aşadar, dragii noştri, fără surle şi trâmbiţe, anunţăm oficial deschiderea campaniei promoţionale “Primăvara începe cu un cadou şi … cu un zâmbet!”.

Cumpără online pe comenzi.md în perioada 1 – 31 martie şi pentru fiecare 200 lei primeşti un cupon de participare la tombolă, la care poţi câştiga MARELE PREMIU – un televizor Funai Smart LED TV 32” (80 cm). Marea extragere va avea loc pe 1 aprilie.

Magazinul online comenzi.md vă pune la dispoziţie o vastă selecţie de produse pentru familie şi casă. Cele mai necesare produse de îngrijire sunt acum doar la un click distanţă, ieftin şi simplu: produse pentru copii, produse alimentare, electrocasnice, produse de îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea casei.

Echipa comenzi.md este alături de toţi cei care sunt conştienţi de valoare timpului şi cred îl pot petrece mult mai eficient decât stând la cozile de la hypermarket şi lasă această povară pe seama celor care le livrează gratis la domiciliu tot ce folosesc în casă.

Acum e rândul tău să beneficiezi de serviciile magazinului online comenzi.md pentru a-ţi eficientiza timpul. Cumperi oriunde ai fi, iar coşul de cumpărături va ajunge la tine în 24 de ore (excepţie facând sâmbătă şi duminică, aşa cum în weekend nu livrăm). Pune mâna pe telefon, accesează comenzi.md cumpără tot de ce ai nevoie şi noi te premiem cu un super televizor Funai Smart LED TV cu diagonala de 80 cm.

Pentru mai multe informații clienţii sunt rugați să contacteze serviciul Call Center comenzi.md la numărul de telefon 068 136 878 sau 060 499 366

Spor la cumpărături!